itsme laat U toe uw digitale identiteit te beheren vanaf uw mobiel

 

itsme : beveiligde authenticatie op mobiel

Centran heeft samengewerkt (met Approach) aan de realisatie van de backoffice van itsme, ontwikkeld voor Belgian Mobile ID.

Belgian Mobile ID is een organisatie die werd opgericht door de 4 grote Belgische banken (Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC) en de 3 grote telecom ondernemingen (Proximus, Orange en Telenet).

itsme is een applicatie bestemd voor de digitale identificatie en is voornamelijk gebaseerd op de veiligheid van de SIM kaart Het vervangt de electronische kaartlezer. Het doel is de « sterke » identificatie (homebanking, e-Gov, enz.) en mits een persoonlijke code, toe te laten vanaf zijn mobiel electronische betalingen te verwezenlijken.

De veiligheid is natuurlijk in het middelpunt van zo een belangrijk projekt, er worden dan ook de hoogste vereisten hiervoor gerespecteerd om de echtheid en de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren.

Sinds 2018 is het mogelijk itsme te gebruiken om zich te identificeren op talrijke e-Gov applicaties, zoals namelijk Tax-on-Web en MyMinfin.

  

Wenst U itsme te integreren tot uw online diensten ?

Expert sinds verschillende jaren in het oplossen van identicatie-problemen, zal Centran U raad geven en bijstaan voor de toevoeging van itsme in uw applicaties. Bied aan uw gebruikers, dankzij itsme, de beste en betrouwbaarste combinatie aan van een gemakkelijk te hanteren applicatie en de beste veiligheid.

Naar itsme.be

  

Onze Certificaten

  • Prince 2
  • ScrumAlliance
  • ITIL