1. Vertrouwenspartner van onze klanten
 2. Een concreet engagement met duidelijke resultaten
 3. Moderne en flexibele aanpak
 

NIEUW: Gebruik uw mobiel om u te identificeren op Tax-on-Web!

itsme

e-Governement is nog nooit zo simpel geweest : log U vanaf vandaag in op Tax-on-Web door gebruik te maken van uw smartphone. U hebt geen kaartlezer meer nodig dankzij de applicatie itsme.

Het team van Centran is heel fier op zijn deelname in de projecten itsme en Tax-on-Web, deze vormen de digitale maatschappij van de toekomst.

 

Onze oplossingen

 • Advies & Ontwikkeling

  Centran is de eerste keuze partner voor het end-to-end beheer van IT projecten. We begeleiden u zowel bij het tot stand komen van op maat gemaakte toepassingen evenals bij het onderhoud van bestaande applicaties ongeacht of ze nu bestemd zijn voor de bevolking, voor uw medewerkers of voor uw klanten. 
 • Mobiel

  Centran heeft een open, praktische en moderne aanpak. Centran optimaliseert de gebruikerservaring door u mobiele applicaties voor te stellen die compatibel zijn met alle OS, download –en  ondersteuningsplatformen. Dit laat u toe om de kosten binnen de perken te houden en snel online te gaan. 
 • Websites & portalen

  Of het nu gaat om intranetten, extranetten, klanten –of leveranciersportalen of e-Gov, we realiseren al uw projecten, ongeacht het niveau van complexiteit. We zorgen ook voor de afstemming met verschillende hulpprogramma’s en systemen zodat u de beste geïntegreerde oplossing bezorgd wordt. 
 • SaaS/Cloud

  Het recente succes van cloudoplossingen draagt bij tot het in de perken houden van hostingkosten. Centran helpt u niet alleen bij de keuze naar de beste oplossing die aan uw wensen voldoet, maar begeleidt u ook bij de implementatie ervan. We stellen u de software "SaaS" voor.  
 
Hebt u een project ? Bespreek het met ons!
 

Contacteer ons

Onze Certificaten