De perfecte integratie tussen front en back-end

"You cannot NOT have a user experience." – Lou Carbone

 

Websites & portalen

Centran begeleidt haar klanten sinds jaar en dag bij de implementatie en het onderhoud van oplossingen in gegevensbeheer, samenwerkingsplatformen, het extranet, webportalen etc. Onze ervaringen met verschillende commerciële - en open source producten laat ons toe om het juiste platform te kiezen aangepast aan de behoeften van elke klant. Eens de keuze voor een bepaalde technologie gemaakt is, doen wij u aanbevelingen m.b.t. de architectuur en kunnen wij starten met de uitvoering.

Door een volledig gamma aan diensten aan te bieden, kan Centran haar klanten echt bijstaan bij de implementatie van webportalen: van het in kaart brengen van de noden, het geven van aanbevelingen, tot de volledige uitvoering en implementatie. Zonder de begeleiding, opleiding, kennisoverdracht en consultancydiensten uit het oog te verliezen. Dit maakt de integratie van de applicatie binnen de organisatie gemakkelijker. 

 

Om het succes van van onze projecten te blijven garanderen, houden we vast aan een aantal bewezen werkwijzes:

  • De levenscyclus van het project opvolgen, door per projectcyclus een leiddraad op te stellen. Dit met het oog op de geleidelijke functionele uitvoering van de oplossing.
  • Doorheen het hele proces rekening houden met het standpunt en perspectief van de gebruiker.
  • Kwalitatieve producten afleveren bij elke tussenstap van het project.
  • Het continu aanleveren van strategisch advies ook buiten het traditionele kader van een project.

Dit zijn enkele van de toepassingen die we gebruiken :

 

 
Hebt u een project ? Bespreek het met ons!
 

Contacteer ons

Onze Certificaten