Ons doel is het creëren van waarde voor onze klanten
 

Agile methode

De agile methode is een andere manier van werken en houdt rekening met verandering, met aanpassing, met flexibiliteit en het continu verbeteren. Op basis van onze praktische ervaringen, onze kennis op het vlak van methodologieën en het succes bij eerdere Agile projecten, stellen we u de Agile methode voor. Agile is eenvoudig en kan door iedereen worden uitgevoerd.

Deze methode bevat alle structurele elementen die nodig zijn om voor alle projectleden (intern, extern, juniors, seniors) een kwalitatief en homogeen niveau aan te houden. De methode is bovendien zo opgebouwd zodat alle controle bij het projectmanagement kan gelegd worden, om zo flexibel mogelijk aan de context te kunnen aanpassen en aan onverwachte wensen te kunnen voldoen.

Deze manier van werken zorgt voor een permanente communicatie tussen de teamleden en laat toe om bepaalde problemen (bv. interpretatieproblemen en andere knelepunten) die inherent zijn aan projecten snel op te lossen. Door deze communicatie worden de belangrijkste punten van het project in kaart gebracht (vragen, verduidelijkingen, problemen, risico's, enz.). Zo garanderen we een goede opvolging en efficient beheer van het project.

Onze Certificaten

  • Prince 2
  • ScrumAlliance
  • ITIL